Prijateljska utakmica: Hrvatska U-18 reprezentacija bolja od Engleske, Vulić startao pobjedom

Prijateljska utakmica: Hrvatska U-18 reprezentacija bolja od Engleske, Vulić startao pobjedom

Prijateljska utakmica: Engleska - Hrvatska 1:2. Strijelci za Hrvatsku bili su Stolnik (59) i Vlašić (65). Hrvatska i Engleska drugu prijateljsku utakmicu igraju u srijedu


PRIJATELJSKA UTAKMICA

ENGLESKA – HRVATSKA 1:2 (1:0)

ENGLESKA: Burton, Knoyle, Chilwell, Morris, Burke, Smith Brown, Gray, Alli, Kiwomya, Brannagan i Barker. (Još su igrali: Brown, Rittenberg, Anderson i Sonupe)

HHRVATSKA: Grbić, Stolnik, Mamić, Šunjić, Ćaleta-Car, Prce, Jakoliš, Knežević, Brodić, Roguljić i Maloku. (Još su igrali: Balić, Džijan, Ćorić, Blažević, Vlašić i Lulić)

Hrvatska nogometna reprezentacija do 18 godina starosti pod vodstvom Zorana Vulića odigrala je prvu prijateljsku utakmicu u Engleskoj na St. George’s Parku. Engleska je povela preko Kiwomye u sedmoj minuti, no Hrvatska je dobru igru i pritisak okrunila preokretom te došla do pobjede.

Strijelci za Hrvatsku bili su Stolnik u 59. minuti te Vlašić u 65. minuti, koji je pogodio englesku mrežu lijepim udarcem s lijeve strane, s ruba kaznenog prostora. Hrvatska i Engleska drugu će prijateljsku utakmicu odigrati u srijedu.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.