Prilika za prve bodove: “Ne treba nas zavaravati lošija forma Austrije”

Prilika za prve bodove: “Ne treba nas zavaravati lošija forma Austrije”

Igrači Rijeke optimisti su u oči sutrašnjeg, vrlo važnog, gostovanja u Beču.

Foto: Andrej Turina

Riječane u četvrtak očekuje utakmica trećeg kola Europske lige na gostovanju kod Austrije iz Beča.

Igrači Matjaža Keka čekaju na prve bodove u skupini, dok su domaćini osvojili bod protiv AEK-a iz Atene. Domagoj Pavičić je optimist uoči dvoboja s Austrijancima i vjeruje u pozitivan rezultat.

“Očekivanja su velika, ali ne treba nas zavarati njihova lošija forma u posljednje vrijeme. Ova utakmica će biti drugačija. Moramo biti pravi, agresivni, stajati blizu igrača, dati maksimum i rezultat će doći”, tvrdi Pavičić, a prenosi klupska stranica.

I Roberto Punčec slaže se da je vrijeme da Riječani počnu skupljati bodove u ovom natjecanju i u Beču vidi pravu priliku za to.

“Ušli smo u Europsku ligu s očekivanjima i moramo početi skupljati bodove. Igramo protiv dobrog, organiziranog, i čvrstog protivnika. Ne trebamo se bojati i možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Možemo obećati da ćemo dati maksimum.”

Punčec vidi priliku u ovom dvoboju, Bečani nisu u najboljoj formi, u posljednjem dvoboju u prvenstvu izgubili su u Grazu s 3:0, a i prijašnji susreti dali su gostima nadu da mogu napraviti više.

“Austria ne briljira u prvenstvu, a i Osijek je u Europskoj ligi dobro odradio gostovanje. Mi smo dobro igrali protiv Salzburga, koji je najbolja momčad u Austriji, ali ne podcjenjujemo suparnika jer znamo da se radi o dobroj ekipi.”

Susret između Austrije Beč i Rijeke počinje u četvrtak od 21:05 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.