Priopćenje uoči finala Davis kupa između Hrvatske i Argentine

foto:HTS

Marin Čilić i Federico Delbonis otvorit će u petak u 14 sati dvoboj finala Davis kupa između Hrvatske i Argentine. Uoči dugoočekivanog sutrašnjeg dvoboja iz Hrvatskog teniskog saveza stiže priopćenje  za navijače, a u cijelosti ga donosimo u nastavku:

“Dragi navijači, u ime Hrvatskog teniskog saveza i hrvatske Davis Cup reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu natjecanja.
Zbog obaveznih pregleda i kontrole ulaska u dvoranu Arena Zagreb molimo sve navijače i posjetitelje da dođu na vrijeme, a najkasnije dva sata prije početka naznačenog na ulaznicama, kako bi mogli pravovremeno ući u dvoranu te izbjeći gužve uoči samog početka Davis Cup natjecanja. Također, molimo vas da na ulazima pratite upute redarske službe te da u dvorani sjedite na svojim mjestima, označenima na vašim ulaznicama.

Obzirom na sigurnosnu prosudbu i pravila razdvajanja gostujućih i domaćih navijača, navijači reprezentacije Argentine su smješteni u zasebnom dijelu dvorane te će im ulazak u dvoranu s navijačkim obilježjima reprezentacije Argentine biti omogućen isključivo za gostujući sektor. Navijačima koji prekrše uvijete prodaje ulaznica neće biti omogućen ulazak u dvoranu i ulaznice će biti poništene.

Navijače i posjetitelje ovim putem molimo za fer i korektno navijanje i ponašanje, odnosno da u dvorani slušaju upute organizatora i redarske službe.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.