Pripreme za UEFA Elitno kolo kvalifikacija – Okupljanje U-17 reprezentacije

Pripreme za UEFA Elitno kolo kvalifikacija – Okupljanje U-17 reprezentacije

Foto: HNS/ U-17 Hrvatska reprezentacija

Hrvatski U-17 reprezentativci okupili su se ovoga ponedjeljka u Zagrebu kako bi krenuli put Rovinja gdje će se pripremati za UEFA Elitno kolo koje se od 16. ožujka održava u Rovinju i Puli.

Hrvate u Elitnom kolu očekuju tri susreta. Prvi je na rasporedu 16. ožujka od 15.30 sati u Rovinju kada će zaigrati s Walesom, a dva dana kasnije u istom terminu očekuje ih dvoboj sa Švedskom.  Utakmica s Portugalom u Puli zakazana je pak za 21. ožujka s početkom od 15.30 sati.

Izbornik Dario Bašić na pripreme za UEFA Elitno kolo pozvao je sljedeće igrače: Dinka Horkaša, Ivana Pranjića, Mihaela Briškog, Marka Điru, Tomislava Kneževića, Toma Alena Tolića, Darija Špikića, Davida Čolina, Sandra Kulenovića, Marija Čužea i Hrvoja Ilića (Dinamo), Franka Kovačevića (Rijeka), Davora Matijaša, Brunu Budalića, Josipa Rakića, Ivana Vujčića i Josipa Maganjića (Hajduk), Duju Javorčića (Split), Antonija Majcenića (Lokomotiva), Brunu Ivića i Filipa Lišnića (Osijek) te Hrvoja Babeca (Metz).

Na kraju pripremnog razdoblja izbornik će odlučiti kojih 18 igrača će sudjelovati na samom UEFA Elitnom kolu.

Plasman na Europsko prvenstvo, koje će se od 5. do 21. svibnja održati u Azerbajdžanu, osigurat će pobjednici skupina elitnih kola te sedam najboljih drugoplasiranih.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.