Pročitajte kako će hrvatski reprezentativci proslaviti Novu godinu

Pročitajte kako će hrvatski reprezentativci proslaviti Novu godinu

U Novoj želim nove reprezentativne i klupske uspjehe te prije svega zdravlje, kaže Josip Pavić

Josip Pavić / Getty Image

Groznica Novogodišnje noći, nova očekivanja, želje i odluke su pred nama. Hrvatski vaterpolski reprezentativci u ovoj  su godini postigli brojne sportske uspjehe, između ostalog osvojili su zlato na Mediteranskim igrama i broncu na Svjetskom prvenstvu. Na osobnom planu, neki od njih su  uplovili i u bračnu luku, neki su postali očevi, a mnogi su ostvarili želje poput npr. posjeta omiljenim destinacijama u svijetu. Od nove 2014. godine imaju brojna očekivanja i  želje.  Najluđu noć u godini pojedini će provesti u krugu obitelji, dok će drugi novu godinu dočekati u veseloj atmosferi na nekom od dočeka.

– Godina na izmaku za mene je bila vrlo uspješna. S reprezentacijom to su osvojene medalje, a s klubom naslov prvaka Hrvatske,  izjavljuje reprezentativac Maro Joković i dodaje.

– U Novogodišnjoj noći najvažnije je da smo svi dobro raspoloženi i veseli. Novu ću dočekati na Stradunu uz djevojku i prijatelje, a sigruno ćemo se dobro naplesati uz grupu Colonia i bogat glazbeni program koji nas očekuje!”

Prije nekoliko dana reprezentacija se priključila humanitarnoj akciji Udruge “Ljubav na djelu” na Kineziloškom  fakultetu, kada je kapetan Josip Pavić djecu darivao vaterpolo kapicama, ali i vježbao s mališanima. Što očekuje od  nove 2014. godine i gdje će je dočekati, kapetan otkriva

–  Novogodišnja noć u našem će se domu čekati u obiteljskom okruženju. Uz brojne gastro delicije koje priprema supruga Nera, bit će tu i nezaobilazni šampanjac i pokoja prskalica, uz napomenu – ako ostanemo budni do ponoći. U Novoj želim nove reprezentativne i klupske uspjehe te prije svega zdravlje!“

Nova 2014. godina pred vaterpoliste stavlja nove sportske izazove poput nastavka FINA Svjetske lige, ali i Europsko  prvensvo te FINA Svjetski Kup. Na osobnom planu tu je njegovanje obiteljskog života, dok oni slobodni imaju želju za upoznavanjem djevojke s kojom će kročiti u daljnji život.

– Novu godinu ću dočekati u društvu supruge i sina te nekolicine prijatelja. Kako nam je dijete još maleno, tulum će  biti kod nas, a pripremamo pravi gastro i zabavni show. Novogodišnjih odluka nemam, o svemu odlučuje supruga, u šali  otkriva Anđelo Šetka i dodaje:

– Najveće postignuće u 2013. je sigurno rođenje mog sina, a na poslovnom planu bi to bila brončana medalja na Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Želje za 2014. je puno zdravlja, sreće i ljubavi svima!

Iduća utakmica hrvatskih reprezentativaca FINA Svjetske lige na rasporedu je 14. siječnja 2014. u Šibeniku.  Hrvatski reprezentativci dočekuju aktualne svjetske prvake iz Barcelone Mađare, a ovaj će ogled odlučiti o sudbini reprezentacje i njihovom plasmanu u daljni tijek natjecanja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.