Prodaje se Istra 1961; Brunner mora do ponoći uplatiti 2,5 milijuna kuna

Prodaje se Istra 1961; Brunner mora do ponoći uplatiti 2,5 milijuna kuna

Do petka je Eduard Brunner trebao zaključiti kupovinu većinskog paketa kluba NK Istra 1961. Međutim, taj se rok produljio do petka u 24 sata.

foto: http://www.sportistra.hr

Unatoč tome što su mediji najavili kako će do petka potencijalni kupac kluba NK Istra 1961, austrijski menadžer Eduard Brunner, zaključiti kupovinu većinskog paketa kluba, taj se rok produljio do petka u 24 sata te ako do tada na račun pulskog prvoligaša ne sjedne oko 2,5 milijuna kuna kojim će se klupski račun odblokirati, započet će se pregovori s drugom stranom odnosno sa švicarskom korporacijom koja je također iskazala interes za kupovinom, neslužbeno doznaje Hina.

Iako je operativni direktor Istre 1961 Darko Podnar prije nekoliko dana u izjavi za novinare poručio da je prema informacijama kojima raspolaže uplata spremna te da će novac na klupski račun “sjesti” najkasnije u petak, ova transakcija još uvijek nije realizirana.

Dolazak austrijskog menadžera očekuje se tijekom poslijepodneva, a prema podacima iz kluba nedjeljna prvenstvena utakmica protiv splitskog Hajduka (18 sati) nije pod znakom upitnika, što je potvrdio i trener kluba Istra 1961 Darko Raić-Sudar na konferenciji za novinare održanoj u petak u klupskim prostorijama. U svakom slučaju, bez obzira na rasplet cijele ove situacije oko predaje vlasništva, dobra vijest za istarske ljubitelje nogometa glasi da će se utakmica između Istre 1961 i Hajduka u nedjelju odigrati. Naime, u pulskom su klubu osigurali novac za organizaciju ovog nedjeljnog susreta pa se shodno tome i ulaznice već nalaze u online prodaji, a od danas će se one moći kupiti i na blagajni ispod sjeverne tribine Drosine.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.