Prosinečki: Hajrovića vidim kao reprezentativca u budućnosti!

Prosinečki: Hajrovića vidim kao reprezentativca u budućnosti!

Može li Hajrović opravdati očekivanja?

Izet Hajrović slavi pogodak protiv Meksika/Getty Images

Robert Prosinečki ne gubi vrijeme kao izbornik BiH. Nakon što je upravo završio svoju turneju po Sjevernoj Americi, već se okrenuo budućim izazovima svoje reprezentacije kada će na raspolaganju imati svoje najjače uzdanice među kojima bi se mogao naći i Izet Hajrović ako je suditi po riječima izbornika. Bosansko krilo se tokom svojeg lutanja po Europi izgubilo s nacionalnog radara te se sad Prosinečki nada da će u Dinamu doživjeti svoju renesansu:

“U jednom je razdoblju Hajrović bio u reprezentaciji BiH. Vidim ga kao našeg reprezentativca. Jedno vrijeme nije igrao u Werderu, čak dosta vremena. Meni je kao izborniku jako dobro došlo što je potpisao za Dinamo, vjerujem da će se ondje pokazati u pravom svjetlu te da će kontinuirano igrati. Isto tako vjerujem da će u tom slučaju opet biti u reprezentaciji BiH”, kazao je Prosinečki za Sportske Novosti.

U svakome slučaju, budućnost je dosta mutna po tome pitanju s obzirom na Hajrovićev bogati medicinski karton. Međutim, koliko god se BiH nada da će im se vratiti nekada veliki talent na pristojnu razinu igre, još više se tome nada Dinamo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.