Prosinečki otkrio jedini uvjet kojeg želi ako postane izbornik BiH

Prosinečki otkrio jedini uvjet kojeg želi ako postane izbornik BiH

Odluka oko novog izbornika pasti će za točno deset dana.

Foto: Report.az

U razgovoru za Nezavisne, bivši izbornik Azerbajdžana i Crvene Zvezde Robert Prosinečki, otkrio je jedan jedini uvjet kojeg želi ako postane izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“Teško je u ovom trenutku reći hoću li biti novi izbornik BiH. Osobno, volio bih prihvatiti taj izazov, a informiran sam da sam ušao u uži izbor i s ljudima iz Saveza dogovoren je novi sastanak u četvrtak. Još ne znam hoće li to biti u Zagrebu ili negdje drugdje, no znam da ću tek nakon što obavim razgovore moći reći hoću li postati trener ili ne“, izjavio je legendarni Žuti.

Inače, uz njega u konkurenciji je ostao i Amar Osim, a konačna odluka o tome tko će doći na klupu Zmajeva znati će se 04. siječnja.

“Naravno, prvo ću saslušati što se očekuje od mene i želim znati kako predstavnici N/FS BiH vide našu eventualnu suradnju. Moj stav nikad nije, niti će biti usmjeren na novac. Glavni uvjet je taj da imam svoje suradnike u stručnom stožeru jer sam već godinama radio sa svojim standardnim pomoćnicima Gordanom Ciprićem i Draganom Spasićem. To su ljudi koji su od početka sa mnom, gdje god da sam radio i bez toga ne možemo postići dogovor“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.