PROTIV KUBE PRVA ŠANSA ZA PLASMAN NA FINAL FOUR WGP-a

PROTIV KUBE PRVA ŠANSA ZA PLASMAN NA FINAL FOUR WGP-a

Naše reprezentativke rezultat koji su do sada postigle prešao je sva očekivanja pa time neopterećene i zadovoljne, čekaju današnji prvi susret protiv Kube koji uskoro počinje.

Foto: HOS Facebook

Nakon što je u australskom gradu Bendigo na kvalifikacijskom turniru World Grand Prixa nanizala tri pobjede protiv Kube, Kolumbije i Australije sa samo jednim izgubljenim setom te osvojila maksimalnih devet bodova, hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija preselila je u Peru, u grad Chiclayo.

Tu će od danas do nedjelje nastupiti na drugom dijelu kvalifikacija, a protivnice će joj biti igračice Kube, Alžira i domaćina Perua. U drugoj skupini u Kolumbiji igrati će Meksiko, Kazahstan i domaćin Kolumbija. Iz te dvije skupine na Final Four World Grand Prixa već se kao domaćin plasirala ekipa Kazahstana, tako da će se za ostala tri mjesta boriti reprezentacije Kube, Perua, Kolumbije i Hrvatske.

S obzirom da naša reprezentacija, kao i Peru, ima devet bodova i samo jedan izgubljen set, našim reprezentativkama za plasman na Final Four u Kazahstanu, trebala bi pobjeda protiv Alžira te jedan ili dva seta protiv Kube ili Perua.

 Momčadi Kolumbije i Kube imaju po šest bodova i njima trebaju, da bi osigurale put u Kazahstan, pobjede u sva tri preostala meča.

 Utakmicu Hrvatska  – Kuba večeras od 23:35  po našem vremenu možete  pratiti na linku.

Još nas sitno dijeli do početka i  ne preostaje ništa drugo osim poželjeti djevojkama SRETNO I SAMO JAKO!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.