Pršo: “Molim sve da se pridruže borbi za Rangers”

Pršo: “Molim sve da se pridruže borbi za Rangers”

Dado Pršo podržao navijače Rangersa u prosvjedu protiv vodstva kluba.

Dado Pršo i Darijo Srna/Foto: Gettyimages

Dado Pršo jedna je od najvećih legendi u povijesti hrvatske reprezentacije iako je odigrao samo 32 utakmice u kojima je postigao devet pogodaka. Pamte ga i navijači Monaco, u kojem je u šest provedenih godina postao jedan od najboljih igrača klupske povijesti. Nezaboravne su uspomene na četiri pogotka Deportivu u Ligi prvaka na njegov rođendan 2003. godine.

U ljeto 2004. godine napustio je Monaco i posljednje tri godine karijere proveo je u Glasgow Rangersu. Ni škotski ljubitelji nogometa nisu ga nikad zaboravili. Vodstvo Rangersa prošli tjedan je odlučio staviti Ibrox stadion kao jamstvo kod zajma od 18 milijuna funti. Navijači kluba slavne povijesti koji se sada bori za vrh 2. lige održali su buran prosvjed. Podržao ih je i njihov idol Dado Pršo: “Nisam se predomislio, i dalje sam vojnik Rangersa. To su i navijači koji nikad nisu napustili klub. Čast mi je podržati njhiovu borbu i molim sve da im se pridruže.”

Odlučio se pridružiti kad je na fotografijama s prosvjeda vidio svog partnera iz napada Rangersa Nacha Nova: “Odmah sam ga nazvao i bilo je to dovoljno da mi bude jasno da je u klubu nešto jako pogrešno. Mi smo oduvijek dijelili strast s navijačima jer oni su srce kluba. Sve se mijenja, ali navijači uvijek ostaju bez obzira na stanje. Nekoliko godina nisam bio u Škotskoj, ali pratim klub i dok govorim o njemu osjećam se kao na Ibroxu. Tamo je jedinstvena atmosfera. Maštam o novom dolasku na krcati Ibrox.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.