Prva HNL: Dinamo dolazi po pobjedu u Vinkovce

Prva HNL: Dinamo dolazi po pobjedu u Vinkovce

U drugom susretu 11. kola Prve hrvatske nogometne lige snage će odmjeriti CibaliaDinamo. Domaćini se nadaju bodovima nakon tri neuspješna kola, dok gosti žele opet stati na pobjednički staze nakon remija u Puli.

Susret dvaju ekipa najavio je trener gostiju Mario Cvitanović: Niti na jednom terenu nije lako doći do bodova bez maksimalnog angažmana i kvalitete. Idemo u Vinkovce po pobjedu i odigrati što bolju utakmicu. Imamo još malih dilema oko sastava, ali vidjet ćemo. Očekujem dobro izdanje, puno smo radili i nadam se da će se to pretočiti na teren.  Vjerujem da će biti nezgodna utakmica, nezgodan su protivnik, bez obzira na njihove zadnje rezultate. Imaju dobru kontru i dosta brzih igrača prema naprijed, moramo to dobro rješavati. Želim da mi budemo pravi i da se postavimo od prve sekunde kao ekipa koja zna što želi, a to je pobjeda. Ne treba se vaditi na kvalitetu terena, moramo se postaviti kao Dinamo i na svakom terenu djelovati onako kako treba“.

U sastavu Dinama neće biti Leonarda Sigalia, koji je pocrvenio u susretu s Istrom, dok za domaćine neće biti Luke Muženjaka, koji ima tri žuta kartona. Treba napomenuti kako je domaći strateg Mladen Bartolović već jednom pobijedio trenera Dinama Marija Cvitanovića kada su obojica bili treneri juniora u školama nogometa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.