PRVENSTVO HRVATSKE U HRVANJU ZA STARIJE DJEČAKE

Prvenstvo Hrvatske u hrvanju

Prvenstvo Hrvatske u hrvanju

Grčko rimski način hrvanja

Foto: Prvenstvo Hrvatske u hrvanju/ U kategoriji 73 kg prvi Simendič Josip (Metalac), drugi je Brezović Ivan (Bistra), treće mjesto dijele Hedžić Mirza (Zagreb) i Bruno Šiller (Metalac)

U Sportskoj dvorani Peščenica u Zagrebu, u subotu 2. travnja 2016. godine, održano je Prvenstvo Hrvatske za starije dječake grčko-rimskim načinom hrvanja, na kojem se okupilo osamdesetak najboljih hrvača iz 16 hrvatskih klubova.

Nakon iznimno zahtjevnih borbi, u devet različitih kategorija izdvojili su se sljedeći hrvači kao najbolji u godini 2015/2016: u kategoriji 38kg, prvo mjesto osvojio je Minauf Antonio (HK Slatina), dok je drugi Karlić Marko (Hrvatski Dragovoljac), a treći Fajfarić Luka (Vindija). U kategoriji 42 kg, Prvo mjesto osvojio je Josip Hader (HK Zagreb), drugo Đapić Matej (Sesvete), treće su dijelili Zurak Josip(Metalac) i Cigelj Ante (Sesvete). U kategoriji 47 kg prvo mjesto osvojio je Verčević Filip (Podravka), drugo Đurić Tomislav (Lika), treće dijele Ivančić Matej (Sesvete) i Matić Marko (Lika). U kategoriji 53 kg Čibarić Antonio (Lika) osvojio je zlato, dok je drugi Rabić Kristijan (Slatina), a treći su Bošnjak Kristijan (Zagreb) i Matić Florijan (Istraski borac). U kategoriji 59 kg prvo mjesto osvojio je Malobabić Luka (Sisak), drugo mjesto Vukas Marko (Sesvete) dok su treći Prihistal Luka (Bistra) i Filipović Jurica (Slatina). U kategoriji 66 kg prvi je Brezjak Damjan (Sesvete), drugi je Perčanica Kristijan (Petrinja), dok su treći Peruško Roko (Istarski borac) i Berberović Nermin (Zagreb). U kategoriji 73 kg prvi je Simendič Josip (Metalac), drugi je Brezović Ivan (Bistra), dok treće mjesto dijele Hedžić Mirza (Zagreb) i Bruno Šiller (Metalac). U kategoriji 85 kg prvi je Ivanjko David (Sesvete), dok je drugo mjesto osvojio Debeljak Marijan (Sesvetski Kraljevec), a treći su Dragaš Leo (Petrinja) i Simunić Stjepan (Podravka). U kategoriji 100 kg prvi je Osmanagić Emil (Petrinja), drugi Krnjak David (Sesvetski Kraljevec), a treći su Frigan Filip (Sesvetski Kraljevec) i Rumplin Filip (Vindija).

Iste hrvače očekuje još Prvenstvo Hrvatske u slobodnom načinu hrvanja, koje će također odrediti najbolje u 2016. godini.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.