HNL: Prvijenac Gavranovića donio Dinamu novu pobjedu

HNL: Prvijenac Gavranovića donio Dinamu novu pobjedu

Dinamo je bio bolji od Slaven Belupa.

Dinamo je u Maksimiru bio bolji od Slaven Belupa s minimalnih 1:0, a prvijenac u modrom dresu postigao je Mario Gavranović. Nakon iznenađujuće pobjede na Poljudu Slaven Belupo je pružio dobar otpor, no ipak nije uspio stići do još jedne senzacije. Zanimljivo je da se gosti nisu branili već su pokušali napasti Dinamo i imali su nekoliko lijepih situacija u prvom dijelu, ali Dinamo je ipak dominirao.

 U sedmoj minuti je obrana Slaven Belupa blokirala dobar pokušaj More. Nedugo potom je Trebotić uposlio Ivanovskog, koji je imao sjajnu priliku, no Doumbia je sjajnom reakcijom u posljednji trenutak otklonio opasnost. Još vrijedi izdvojiti lijepu asistenciju Stojanovića za Ademija, ali kapetan Dinama je loše reagirao.

U 36. minuti je Dinamo zbog ozlijede zadnje lože ostao bez Soudanija, a u igru je ušao Hajrović i opravdao je trenerovo povjerenje. U drugom dijelu su domaći potpuno preuzeli kontrolu igre. Igrala se 49. minuta kad je Gavranović u dobroj situaciji pucao pored gola. No, već minutu potom je glavom poslao loptu u mrežu nakon lijepog ubačaja Sose.

Igrala se 60. minuta kad je Hajrović uposlio Doumbiju, čiji dobar udarac ipak nije bio dovoljno precizan. Još vrijedi izdvojiti lijepu obranu Livakovića nakon udarca Puclina u 78. minuti. Tako je Dinamo upisao još jednu pobjedu protiv čvrste momčadi iz Koprivnice.

DINAMO: Livaković, Soudani (od 36. Hajrović), Sosa, Doumbia, Ademi, Olmo, Gavranović (od 83. Hodžić), Benković, Moro (od 65. Gojak), Stojanović, Lešković

SLAVEN BELUPO: Marković, Vidović (od 72. Brezovec), Goda, Doležal, Delić (od 60. Pejić), Kitanovski, Katić, Ivanovski, Puclin, Musa, Trebotić (od 65. Rebernik)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.