Prvo pojačanje Dinama: Čeh mijenja standardnog hrvatskog reprezentativca?

Prvo pojačanje Dinama: Čeh mijenja standardnog hrvatskog reprezentativca?

Foto: GNK Dinamo/Twitter

Prvo pojačanje Dinama za novu sezonu je Jan Leckajs, 26-godišnji lijevi bočni igrač koji u Dinamo stiže nakon što je protekle četiri sezone proveo u redovima švicarskog Young Boysa.

Bivši mladi reprezentativac Češke se nameće kao rješenje za lijevu stranu Dinamove obrane gdje bi mu konkurencija trebali biti Josip Pivarić i Borna Sosa. No, dovođenje Leckajsa bi moglo značiti kako klub intenzivno radi na prodaji hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Pivarića, te kako bi upravo spomenuti češki igrač mogao biti zamjenik Pivarića na poziciji lijevog beka.

Leckajs je karijeru započeo u redovima Viktorije Plzen, da bi potom otišao na posudbe u Anderlecht i Valerangu, dok se nije skrasio u redovima Young Boysa. Dinamo je nesumnjivo platio odštetu, koju nisu htjeli otkriti, budući da Leckajsu ugovor sa drugom ekipom švicarskog prvenstva ističe tek 2019. godine. Za Dinamo je potpisao ugovor na tri godine, prošle sezone je odigrao 43 utakmice u svim natjecanjima, te ima iskustvo igranja u Europa Ligi, dok se već novim suigračima pridružio na pripremama u Sloveniji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.