Puni smo samopouzdanja i željno iščekujemo nastavak turnira!

Puni smo samopouzdanja i željno iščekujemo nastavak turnira!

HRS/Facebook

Izjavio je hrvatski reprezentativac Luka Šebetić  čime je potvrdio da razloga za brigu nema. Nakon odlične utakmice protiv Islanda, Kauboji su dodatno motivirani da i protiv Makedonije pokažu svu svoju snagu.

– Rekli smo si da nam treba jedna prava pobjeda, nešto da nas digne i odigrali smo jednu odličnu utakmicu protiv Islanda. Sad nas čeka Makedonija, drugi stil rukometa i mentaliteta. Isto će biti teška utakmica, ali pripremit ćemo se za to,  potvrdio je Šebetić.

Makedonija je na uzbudljivi način došla do drugog kruga izbacivši Srbiju u samoj završnici. Spomenimo kako reprezentaciju Makedonije  vodi bivši hrvatski reprezentativac Ivica Obrvan. Evo što je i sam Obrvan izjavio uoči utakmice:

– Bio bih sretniji da danas nije prva utakmica s Hrvatskom jer nakon ovog četvrtog kola mi imamo četiri dana slobodno kao i svaka reprezentacija za vrijeme odigravanja ovog drugo kruga. Međutim takva je raspored. Premalo je vremena da bi se proanaliziralo sve, ali nadam se da ćemo ono glavno uspjeti. Dosta smo umorni jer Makedonija ima relativno mali izbor igrača. Tako da se nadam da ćemo naći dovoljno rezerve i snage i biti u pravom izdanju da prije svega pružimo dobru igru.

 Utakmica počinje u 20:30, a prijenos je na HRT 4.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.