Put do uspjeha – vjera i ustrajnost!

Put do uspjeha – vjera i ustrajnost!

"Mladima bih poručio da ne očekuju da im itko išta da, nego ako misle nešto napraviti u život moraju vjerovati u sebe i nikada ne odustati. To je jedini recept, ništa drugo."

Foto: Filip Hrgović facebook

“Možda sam ostavio dojam u javnosti, neposredno nakon meča, da sam jako nezadovoljan, da to nije ono što sam želio, a to je zlato, ali u svakom slučaju, ovo je olimpijska medalja i to prva boksačka olimpijska medalja i sretan sam zbog toga”, izjavio je Filip Hrgović za dnevnik 3.

Prokomentirao je i uvjete u kojima trenira, a o kojima se nakon osvajanja bronce požalio njegov otac.

“Razumijem riječi svog oca koji je nezadovoljan, jer svaki roditelj koji gleda dijete kako se muči, pogotovo u boksu, gdje ga gleda kako se tuče, želi za njega sve najbolje. Nažalost, u Hrvatskoj je situacija takva, pogotovo u našem sportu u kojemu uvjeti nisu bajni, da morate ići “glavom kroz zid” da biste nešto postigli. Tako sam i ja trenirao, bez nekih posebnih uvjeta, i bez uvjeta koje ima moja konkurencija u svijetu, tako da je, u jednu ruku, čudo ovo što smo sve napravili s obzrom na uvjete”, rekao je Hrgović.

“Morate ići glavom kroz zid da biste nešto postigli” je maksima svih naših sportaša. Istu rečenicu izrekao je i naš paraolimpijac Velimir Šandor koji uskoro kreće put Rija na paraolimpijske igre jer jedne igre u Riju su završile, a druge tek slijede…  Zato budimo dio koji nedostaje i podržimo naše paraolimpijce na putu do uspjeha. Sretno!

paraolimpijci

Hrvatski paraolimpijci

paraolimpijci zaklada_n

Hrvatski paraolimpijci

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.