Rakitić bi za Messija bolnih leđa trčao 10 kilometara

Rakitić bi za Messija bolnih leđa trčao 10 kilometara

"Messija je lijepo imati u svojoj momčadi i proživljavati svakodnevnicu s njime, to je jedinstveno. Da me bole leđa i moram pretrčati 10 kilometara za njega, učinio bih to."

Foto: Zna.hr

Ivan Rakitić među najboljim je igračima Barcelone u svojoj prvoj sezoni u Kataloniji. I sam je oduševljen igrom u velikom klubu s velikim igračima.

Posebno je impresioniran Messijem i trenerom Enriqueom.

“Nije lako biti trener Barcelone i napraviti tako impresivan posao, s obzirom što se sve radilo njemu i njegovim pomoćnicima. Bili smo dobro pripremljeni za završnicu sezone.

Messija je lijepo imati u svojoj momčadi i proživljavati svakodnevnicu s njime, to je jedinstveno. Da me bole leđa i moram pretrčati 10 kilometara za njega, učinio bih to.” 

Osvrnuo se i na legendu na odlasku te na napadače: “Naš napad je najbolji u povijesti nogometa. Izvrsni su svaki pojedinačno, a znaju i što im je činiti u momčadskoj igri. Ponosan sam i što sam igrao s Xavijem, od koga sam mnogo naučio. Puno je značio i na terenu i izvan njega”. 

Prisjetio se svojeg najvažnijeg pogotka u dosadašnjoj karijeri: Naježim se čim se sjetim tog gola. Namučili smo se, ali bili smo sveukupno bolja momčad. Barcelona je najveći klub svijeta, ne mogu objasniti koliko je nevjerojatan osjećaj igrati za nju. Svaki dan treniram s osmijehom, a od prvog se dana osjećam kao kod kuće”, zaključio je hrvatski reprezentativac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.