Rakitić na naslovnici Munda: “PSG otkupljuje Ivanov ugovor i dovodi ga u PSG“!

Rakitić na naslovnici Munda: “PSG otkupljuje Ivanov ugovor i dovodi ga u PSG“!

Parižani spremaju veliku ponudu.

Foto: Slobodna-bosna.ba

Zadovoljavajuće Svjetsko nogometno prvenstvo je iza Ivana Rakitića, a ni drugi strani klubovi to nisu zanemarili. Tako, primjerice, Mundo Deportivo prenosi kako je Paris Saint-Germain spreman dovesti u svoje redove veznog igrača Barcelone, što stoji i na naslovnici ovog uglednog časopisa.

Uz Parižane, Mundo prenosi i kako bi se Monaco mogao uključiti u transfer, no problem je što Kneževi nemaju potreban novčani iznos za kupnju. Rakitićeva otkupna klauzula iznosi 125 milijuna eura, a nju PSG, uz pomoć šeika, zasigurno može platiti.

“Prošle sezone Ivan Rakitić bio je igrač s najviše nastupa u Barceloni i Valverde bez njega ne može ni zamisliti prvih 11. On i Busquets temelj su njegovog, 4-4-2 sustava igre, ali to ne sprječava mogućnost dolaska drugih klasnih veznih igrača, kao što je Paul Pogba“, piše Mundo.

Međutim, zanimanje PSG-a za Ivanove usluge su ogromne.

“Parižani su definitivno zainteresirani i imaju financijsku mogućnost isplatiti Raketinu klauzulu. Nakon što su odbili prodati Verrattija i Rabiota u Barcelonu, žele dovesti još jednog odličnog veznog igrača, koji bi upotpunio treću poziciju veznog reda, nakon što ih je Kante odbio“, zaključuje španjolski izvor.