Rakitić na naslovnici Munda: “PSG otkupljuje Ivanov ugovor i dovodi ga u PSG“!

Rakitić na naslovnici Munda: “PSG otkupljuje Ivanov ugovor i dovodi ga u PSG“!

Parižani spremaju veliku ponudu.

Foto: Slobodna-bosna.ba

Zadovoljavajuće Svjetsko nogometno prvenstvo je iza Ivana Rakitića, a ni drugi strani klubovi to nisu zanemarili. Tako, primjerice, Mundo Deportivo prenosi kako je Paris Saint-Germain spreman dovesti u svoje redove veznog igrača Barcelone, što stoji i na naslovnici ovog uglednog časopisa.

Uz Parižane, Mundo prenosi i kako bi se Monaco mogao uključiti u transfer, no problem je što Kneževi nemaju potreban novčani iznos za kupnju. Rakitićeva otkupna klauzula iznosi 125 milijuna eura, a nju PSG, uz pomoć šeika, zasigurno može platiti.

“Prošle sezone Ivan Rakitić bio je igrač s najviše nastupa u Barceloni i Valverde bez njega ne može ni zamisliti prvih 11. On i Busquets temelj su njegovog, 4-4-2 sustava igre, ali to ne sprječava mogućnost dolaska drugih klasnih veznih igrača, kao što je Paul Pogba“, piše Mundo.

Međutim, zanimanje PSG-a za Ivanove usluge su ogromne.

“Parižani su definitivno zainteresirani i imaju financijsku mogućnost isplatiti Raketinu klauzulu. Nakon što su odbili prodati Verrattija i Rabiota u Barcelonu, žele dovesti još jednog odličnog veznog igrača, koji bi upotpunio treću poziciju veznog reda, nakon što ih je Kante odbio“, zaključuje španjolski izvor.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.