Rakitić: ‘Najvažniji trenutak u karijeri mi je gol u finalu Lige prvaka protiv Juventusa’

Rakitić: ‘Najvažniji trenutak u karijeri mi je gol u finalu Lige prvaka protiv Juventusa’

'Postigao sam pogodak pred punim stadionom, pred mojom obitelji i prijateljima, htio sam ih sve zagrliti i proslaviti pogodak zajedno s njima i reći: 'Da, zabio sam ga, vodimo u finalu Lige prvaka.'

Ivan Rakitić /Foto: Gettyimages

Nakon finala 2015. godine u Berlinu, ponovno ćemo gledati sraz između Barcelone i Juventusa u Ligi prvaka, ovoga puta nešto ranije, u četvrtfinalu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić u intervju za portal ‘Unscriptd’ prisjetio se osvajanja Lige prvaka s Barcelonom 2015. godine i pogotka u finalu protiv Juventusa kojeg će zavijek pamtiti.

‘Najvažniji trenutak u mojoj karijeri je pogodak u finalu Lige prvaka u Berlinu, protiv sjajne ekipe, talijanskog Juventusa. Izdvojio bi taj trenutak kao najvažniji trenutak u mojoj karijeri.’

Za našeg reprezentativca gol u finalu protiv Juventusa bio je posebno emotivan. Na trenutak je poželio otići na tribine i zagrliti obitelj i prijatelje.

‘Taj poseban trenutak teško je objasniti, zato što za takvo nešto treniraš puno godina, sanjaš, a onda se to i ostvari. U karijeri sam postigao puno golova prije toga, ali onaj je bio nešto posebno. Vidio sam Neymara kako trči prema meni, osjetio sam da je to taj trenutak i postigao pogodak pred punim stadionom, pred mojom obitelji i prijateljima, htio sam ih sve zagrliti i proslaviti pogodak zajedno s njima i reći: ‘Da, zabio sam ga, vodimo u finalu Lige prvaka.’ Objasnio je Rakitić.

Nakon dolaska u hotel, slavlje se nastavilo.

‘Došli smo u hotel gdje smo bili smješteni, došla je moja obitelj, prijatelji i svi smo zajedno proslavili najveći trenutak u mojoj karijeri.’ Završio je Rakitić.

Utakmica između Juventusa i Barcelone igra se sutra s početkom u 20:45.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.