Rakitić: “Želim još dugo biti u Barceloni”

Rakitić: “Želim još dugo biti u Barceloni”

Ivan Rakitić u Barceloni se nada ostati još dugo...

Ivan Rakitić, Luis Suarez, Neymar/Foto: Gettyimages

Ivan Rakitić na najboljem je putu da se stopostotno aklimatizira u dresu Barcelone, u kojoj želi ostati još dosta dugo, a svojim je igrama već u nekoliko navrata pokazao da može biti važna karika u sastavu Luisa Enriquea.

“Svi se naši uspjesi temelje na onoj – svi za jednoga, jedan za sve. Zna se tko je šef svlačionice – Luis Enrique, a svi su igrači uz njega i daju mu maksimalnu podršku”, rekao je Raketa.

Hrvatski je reprezentativac govorio i o svom životu u Barceloni. “Nema tu mnogo toga za mijenjati, klub djeluje na istom principu već godinama i jedino što vrijedi jest uklapaš li se u tu priču ili ne. Učinti ću sve što mogu da se osobno što bolje uklopim. Za sada mogu reći da sam na pravome putu, a sigurno je i da definitivno mogu dati više.”

Rakitić je odličan izvođač prekida i premda ga u Barceloni još ne ‘zapada’ takva odgovornost, ako do toga jednom dođe – nema problema.

“Bit ću spreman kad se ukaže prigoda i mogućnost. Svjestan sam činjenice da je Leo taj koji izvodi jedanaesterce i slobodnjake i to apsolutno respektiram. Zabio je već mnogo takvih prigoda, a svi znamo da će ih biti još.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.