Rapaić se vraća u Tursku kao sportski direktor Fenerbahčea

Rapaić se vraća u Tursku kao sportski direktor Fenerbahčea

Miki Rapaić preuzima funkciju sportskog direktora Fenerbahčea...

Samo nekoliko dana nakon što je konačno dočekao debi svog sina Borisa za milanski Inter, Milan Rapaić ‘upecao’ je posao karijere, postavši sportskim direktorom turskoga Fenerbahčea.

Informacija, ipak, nije još potpuno službena, no sve ide prema tome da upravo hrvatski nogometni as sjedne u ‘vruću fotelju’, u koju bi ga trebao smjestiti sam predsjednik Aziz Yıldırım – čovjek kojemu je Rapaić 2001. donio naslov prvaka Turske.

Popularni Miki pružao je fenomenalne partije u dresu Fenera između 2000. i 2002, a među navijačima i tamošnjom javnosti uživao je istinski status božanstva. Mnogi tako još uvijek pamte i prepričavaju susret u kojem je 0:3 preokrenuo na 4:3, ušavši s klupe i postigavši dva pogotka te isto toliko puta asistiravši za titulu koju je Fenerbahče čekao osamnaest dugih godina.

Rapaić bi mjesto sportskoga direktora trebao preuzeti od Talijana Giuliana Terranea, a uskoro bi ta informacija, kao i uvjeti suradnje, trebali biti i službeno obznanjeni. Miki je u karijeri igrao za Hajduk, Perugiu, Anconu, Standard Liege i Trogir, a za kockaste je u 49 nastupa postigao šest pogodaka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.