Raskol u Šibensko-kninskom NS-u: Dulibić dao ostavku!

Raskol u Šibensko-kninskom NS-u: Dulibić dao ostavku!

Željko Dulibić se odlučio povući nakon jednoglasne podrške koji je Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza dao Davoru Šukeru.

foto: http://www.sibenik.in

Željko Dulibić odlučio je dati ostavku na svim funkcijama u Šibensko-kninskom nogometnom savezu. Dulibić se odlučio povući nakon jednoglasne podrške koji je Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza dao Davoru Šukeru, aktualnom predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza, u izborničkoj utrci za predsjednika HNS-a.

“Ovim putem obavještavam javnost da nakon neargumentirane i neopravdane hajke na moje ime i dignitet, a posebno nakon posljednje jednoglasne odluke IO Županijskog nogometnog saveza čiji sam predsjednik, podnosim ostavku na sve funkcije u nogometnoj organizaciji. Nakon mog volonterskog, poštenog i samoprijegornog rada u nogometu i sportu tijekom proteklih pola stoljeća za trajanja kojeg nisam imao nikada i nikakve materijalne koristi, nije me pratila niti jedna jedina afera”, stoji u prvom dijelu priopćenja Željka Dulibića za medije.

Sad već bivši predsjednik ŽNS-a poručio je kako se nikome nije prodao te kako vjeruje da će se hrvatski nogomet i sport promijeniti nabolje.

“Nisam se prodao nikome i nikada, o čemu su svjedoci svi sportski djelatnici koji su sa mnom radili, smatram da u zaštitu svog digniteta i poštenja te posljedica na moju obitelj u postojećoj situaciji odluka koju sam donio isključivo u krugu svoje obitelji je jedino ispravno rješenje. S nadom da će se situacija u nogometu i sportu promijeniti nabolje uvijek ću ostati uz svoj klub HNK Šibenik i sve klubove u našoj županiji’, zaključio je Dulibić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.