Raspad u Čileu: “Došao je pijan na početak utakmice”

Raspad u Čileu: “Došao je pijan na početak utakmice”

Nakon što se Arturo Vidal oprostio od reprezentacije, na vidjelo je izašao skandal koji je igrač napravio prije odlučujuće utakmice kvalifikacija.

Prije nekoliko dana nogometne fanove je zatekla vijest o umirovljenju Artura Vidala od reprezentativnog dresa. Veznjak Bayerna odlučio se na taj potez nakon što Čile nije uspio izboriti odlazak na treće Svjetsko prvenstvo zaredom.

Ipak, ono što je uslijedilo, zateklo je i samog Vidala. Na vidjelo su počele izlaziti vijesti kako je igrač na odlučujuću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Brazila došao u alkoholiziranom stanju.

I ne samo to. Vidal i još neki neimenovani suigrači na treninge su dolazili u alkoholiziranom stanju, a sve je ispričala supruga vratara Claudija Brava, Carla Prado koja je medijima otkrila još jedan skandal vezan uz Vidala.

“Cijeli svijet zna da je Vidal stigao pijan na početak utakmice. Dobili smo informacije da je bio u jednom kasinu noć prije utakmice. Tu je započeo tučnjavu s lokalnim momcima. U ranim jutarnjim satima se vratio u hotel, a prije toga je platio kasinu da uništi snimke sigurnosne kamere da se ne bi saznalo da je napravio skandal. On je kriv za sve i to svi trebaju znati”, kazala je Prado.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.