Rasprodane ulaznice za finale Davis Cupa

Rasprodane ulaznice za finale Davis Cupa

Hrvatska će pokušati drugi put osvojiti trofej kojeg je u dosadašnjoj, 116 godina dugoj povijesti, osvajalo samo 14 zemalja. Prvi put su naši tenisači trijumfirali 2005. kada su u Bratislavi svladali Slovačku 3-2.

Hrvatska Davis Cup foto: facebook.com/DavisCupTennis

Nema sumnje da je navedeno rezultiralo velikim interesom i da su upravo iz tog razloga, u roku od 36 sati kako su pušteni u prodaju putem interneta na stranici ulaznice.hr, svi kompleti ulaznica za finale Davis Cupa, njih oko 6500 planuli.

Arena Zagreb  će  tako od 25. do 27. studenoga, kada se budu borili hrvatski i argentinski tenisači  za veliki srebrni pehar, biti dupkom puna.

Podsjetimo kako je Hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić pokrenuo program za prodaju ulaznica u srijedu u 14.45 sati, a već u petak ujutro putem sustava ulaznice.hr više nije bilo na raspolaganju nijednog kompleta ulaznica za sva tri dana. Kompleti su prodavani u tri kategorije: po cijeni od 300 kuna za mjesta u gornjem prstenu zagrebačke Arene, 450 kuna za srednju kategoriju te 500 kuna za mjesta koja su najbliža terenu.

Ipak Hina neslužbeno doznaje kako oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznice u prethodna dva dana, ne moraju izgubiti baš svaku nadu da će im praćenje dvoboja tenisača Hrvatske i Argentine biti onemogućeno. Ovisno o tome hoće li biti rasprodani svi sponzorski i VIP paketi, koje na raspolaganju ima Hrvatski teniski savez, u određenom trenutku bi se jedan dio tih ulaznica ipak mogao naći u prodaji. Radi se o mjestima i u gornjem i u donjem prstenu Arene Zagreb.

Nedvojbeno je da će finale Davis Cupa biti  najposjećeniji teniski događaj u hrvatskoj povijesti, s obzirom na to da će kapacitet Arene za ovaj dvoboj biti oko 15.500 mjesta.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.