Rastanak na pomolu: “Zvao me predsjednik Slovenskog saveza”

Rastanak na pomolu: “Zvao me predsjednik Slovenskog saveza”

Kek je u razgovoru za Radioteleviziju Slovenije otkrio kako je razgovarao s predsjednikom Slovenskog nogometnog saveza.

foto: nk-rijeka.hr

Matjaž Kek proživljava najljepše trenutke trenerske karijere. S Rijekom je prošle sezone osvojio dvostruku krunu, ove sezone njegova momčad je konkurentna u Europskoj ligi, a za njegove usluge se bore brojne reprezentacije.

Nakon što ga se spominjalo u kontekstu preuzimanja Hrvatske nogometne reprezentacije nakon otkaza Anti Čačiću, sada se zakotrljala priča o preuzimanje slovenske nacionalne vrste na čijoj klupi zbog loših rezultata više nema mjesta za Srećka Kataneca.

U jednom je trenutku najveći favorit za preuzimanje slovenske klupe bio Robert Prosinečki koji je otišao s azerbajdžanske klupe, no Kek je u razgovoru za Radioteleviziju Slovenije potvrdio razgovore s predsjednikom Slovenskog nogometnog saveza.

“Zvao me predsjednik Slovenskog saveza, ali pričekajmo da vidimo kakve su želje s obje strane. Slovenska nogometna reprezentacija uvijek je nešto posebno za mene, to ne moram ni isticati. Često sam znao spominjati koliko puno mi je značilo što sam bio izbornik Slovenije”, kazao je Kek koji je Sloveniju 2010. godine odveo na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

“Razmišljam trenutno samo o Rijeci. Imam ugovor ovdje i jasno je navedeno pod kojim se uvjetima dvije strane mogu razići. Ako pregovori dođu u ozbiljne vode, morat ćemo nešto pitati i Rijeku. Ali ne želim nagađati ni stvarati neke scenarije. Kad će biti vrijeme, sve ću javno reći”, zaključio je Kek.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.