Real izbačen iz Kupa kralja!

Real izbačen iz Kupa kralja!

Madridski Real zbog nevjerojatnog propusta eliminiran je iz Kupa...

Čerišev i Isco slave pogodak/Foto: www.realmadrid.com

Premda su čelnici madridskog Reala vjerovali kako će im se Španjolski nogometni savez smilovati i progledati kroz prste zbog propusta koji su učinili u nacionalnom Kupu kralja, to se na koncu ipak nije dogodilo.

Podsjetimo, Rafael Benitez protiv Cadiza je u prvom susretu šesnaestine finala Kupa kralja na teren poslao potpuno ‘promiješani’ sastav, u vatru je ‘bacio’ i Rusa Denisa Čerišova, no već je na poluvremenu shvatio pogrešku te 24-godišnjaka, strijelca prvog pogotka za kraljeve u trećoj minuti, zamijenio Mateom Kovačićem.

No, ni to nije pomoglo. Cadiz se očekivano žalio jer je spomenuti igrač trebao izdržati utakmicu suspenzije zbog trećeg žutog kartona zadobivenog protiv Barcelone godinu ranije, predsjednik Madriđana Florentino Perez tvrdio je kako kazna ne može biti isukana jer ni klub, ni igrača nitko nije obavijestio o suspenziji, ali pokazalo se na koncu kako ništa od toga nije istina.

Javnosti je dokaze o poslanoj obavijesti dostavio i Čerišovljev bivši klub Villarreal, kao i negdašnji nogometni sudac Emilio Rosanes, a rezultiralo je to definitivnim izbacivanjem iz natjecanja o kojemu je u petak popodne odlučilo Povjerenstvo za natjecanje Kupa kralja. Real još ima pravo na žalbu, ali teško je vjerovati da će se nešto naposljetku promijeniti…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.