Real Madrid TV u Zadru o nogometnim počecima Luke Modrića

Real Madrid TV u Zadru o nogometnim počecima Luke Modrića

Novinarska ekipa službenog TV kanala Real Madrida jučer je posjetila NK Zadar kako bi snimila snimila dio emisije “Madridistas por el mundo” za službeni TV kanal Kraljevskog kluba.

‘Danas je Nogometni klub Zadar posjetila španjolska novinarska ekipa koja je na stadionu Stanovi snimila dio emisije “Madridistas por el mundo” za službeni TV kanal Kraljevskog kluba. O nogometnim počecima Luke Modrića i Zadru kao nepresušnom vrelu sportskih talenata govorili su Svetko Ćustić, Josip Bepo Bajlo, Miško Paunović, Mario Grgurović, Danilo Paunović i David Gunjević, a kao pravi prevoditelj u pomoć je uskočio i naš fizioterapeut Dino Mrkić. Jara i Paco na poklon su dobili šal NKZadar te knjige Sjećanje na Hrvoja, Zadar nekad i sad Drage Marića i Nebeski koš Nebojše Gunjevića. Dio kadrova sniman je i na poluotoku pa ne sumnjamo da će i ovo biti vrhunska turistička i sportska promocija našega grada. Jednosatna emisija će na RealMadrid TV biti emitirana za otprilike dva mjeseca.’ Objavio je Zadar na svojoj službenoj Facebook stranici. 

O počecima veznjaka Reala  i kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića i o brojnim talentima koji počeli u Zadru govorili su Svetko Ćustić, Josip Bepo Bajlo, Miško Paunović, Mario Grgurović, Danilo Paunović i David Gunjević.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.