Real Madrid zakasnio s registracijom velikog pojačanja

Real Madrid zakasnio s registracijom velikog pojačanja

Transfer o kojem se pričalo cijelo ljeto ipak se neće ostvariti...

David De Gea/Foto: Gettyimages

Transfer španjolskog vratara Davida de Gee iz Manchester Uniteda u Real Madrid izgledao je dogovorenim. Razgovori između klubova trajali su gotovo cijelo ljeto i svjetska javnost je u posljednjim trenucima prijelaznog roka očekivala samo formaliziranje i transfera. U ranim jutarnjim satima jučerašnjeg dana klubovi su počeli zadnji ovoljetni pokušaj realizacije transfera. Nešto nakon 14 sati Manchester United je prihvatio 30 milijuna eura odštete, dok je Real Madrid pristao u transfer uključiti i Keylora Navasa.

Španjolski mediji navode kako je De Gea čak tražio da Navas napusti Real Madrid. Sjajni vratar Kostarike potom se čuo sa Van Gaalom i vidio da bi bio koristan u engleskom velikanu, a onda je krenuo pročitati prijedlog ugovora. Smatrao je da mu je ponuđena premala godišnja plaća i tražio je godišnju zaradu u iznosu od četiri milijuna eura, što je Manchester United odmah odobrio. Nakon toga je Navas u jednoj madridskoj bolnici obavio liječnički pregled, koji je završen sinoć oko 23:30, no vodstvo španjolske lige objavilo je da svi dokumenti nisu stigli do kraja prijelaznog roka. S engleske strane nema problema jer prijelazni rok završava danas u 18 sati.

Oba kluba se međusobno optužuju za kašnjenje, ali od posla neće biti ništa osim ako Fifa ne prihvati žalbu Real Madrida.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.