Real nastavio akciju, oduzeo 635 sezonskih ulaznica

Real nastavio akciju, oduzeo 635 sezonskih ulaznica

Europski nogometni prvak Real Madrid nastavio je oduzimati godišnje ulaznice navijačima koji su ih preprodavali za utakmicu s Barcelonom, pa je nakon suradnje s policijom njihov broj narastao na 635, priopćio je Real.

“Zahvaljujući novoj intervenciji u koordinaciji i suradnji s policijom oduzeto je 635 godišnjih ulaznica zbog njihovog nedopuštenog korištenja”, navedeno je u petak u priopćenju Reala u kojem klub najavljuje nastavak borbe protiv nezakonite prakse.

U utorak je Real Madrid izvijestio kako je oduzeo 357 godišnjih ulaznica, te da je istraga otvorena protiv 1.450 osoba. Akcija je javno objavljena nakon poraza u derbiju s Barcelonom u nedjelju kada je primjećen veliki broj Barceloninih navijača na mjestima prodanima domaćoj publici uoči početka sezone. Vlasnici godišnjih ulaznica preprodavali su ih ispred stadiona i preko interneta po kudikamo većoj cijeni.

Osobe kojima su oduzete ulaznice udružile su se u udrugu, angažirale odvjetnički ured i najavile pravni postupak protiv Reala.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.