Realovi nogometaši bogato nagrađeni za uspjehe!

Realovi nogometaši bogato nagrađeni za uspjehe!

Hrvatske reprezentativce Luku Modrića i Matea Kovačića nagradio je Real Madrid.

Nogometaši madridskog Reala imaju puno razloga za zadovoljstvo, ionako puni bankovni računi dodatno su napunjeni. Tiče se to i dvojice hrvatskih nogometnih reprezentativaca Luke Modrića i Matea Kovačića. Kraljevski klub očekivano je nagradio sve igrače Reala, uključujući i hrvatski dvojac, za sve osvojene trofeje. Osvojeno je španjolsko prvenstvo, Liga prvaka, Uefin superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Isplatio se igračima i stručnom stožeru trud, svaka minuta provedena na terenu, svaki gol ili asistencija adekvatno je nagrađena, naravno riječ je o onoj najpotrebnijoj, financijskoj.

Svakom članu prve ekipe i trenerskom osoblju pripala je od klupske uprave vrlo izdašna nagrada. Pojedinačno im je na račune uplaćen pozamašan iznos novca.  Nagrađeni su za postignuto sa otprilike milijun eura, koliko pripada pojedinačno svakom nogometašu.

Razloga za osmijeh imaju “Realovci” i kada je riječ o sportskim rezultatima, naime, od 1.lipnja 2016. do 30. srpnja 2017. osvojili su praktički sve što se moglo osvojiti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.