[VIDEO] Rebić oduševio igrom i golovima, no njemački nije progovorio

[VIDEO] Rebić oduševio igrom i golovima, no njemački nije progovorio

Rebić je u Eintrachtu od 2016. te je od tada oduševio navijače svojom igrom, a jučer je pokazao i svoje (ne)znanje njemačkog.

Foto: Eintracht Frankfurt / Facebook

Nakon osvajanja njemačkog Kupa hrvatski krilni napadač Ante Rebić je za njemačke medije izjavio: “Što mi je sada u glavi? Samo dvije riječi, ostvarenje snova.”, ali… na tečnom hrvatskom.

Hrvat je u važnu pobjedu nad Bayernom za trofej Kupa ugradio svoja dva pogotka. Eintracht je pobjedom 3:1 osvojio prvi važan trofej nakon čak 30 godina. Rebić je bez daha ostavio navijače, pokazao Bayernovoj obrani što može s loptom, ali njemački, čini se, u tri sezone nije naučio. Možda samo ne dovoljno kako bi se usudio njime služiti u prijenosu uživo.

Rebiću je nakon utakmice kao prevoditelj poslužio suigrač Mijat Gaćinović. Ante je razumio pitanja koja mu je novinar postavljao na njemačkom, no odgovarao mu je na hrvatskom.

Nakon drugog pitanja Gaćinović ga je upitao: “Razumio si ovo?”

“Što kaže, što kaže?” odgovorio mu je Ante. Radilo se o pitanju odnosa s navijačima Eintrachta.

“Sami broj 12 kojeg smo nosili prije početka utakmice znači da su oni naša dodatna snaga, naš 12. igrač i zajedno smo jači”, odgovorio je Ante.

Ne sumnjamo da Ante razumije i priča njemački, a u trenucima velikog uzbuđenja kao što je ovaj teško se koncentrirati na strani jezik. Jedno je sigurno, svi će mu oprostiti njemački, ako će nastaviti pričati nogama kao u ovoj fenomenalnoj utakmici.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.