Rebić: “Perišić mi je čestitao na dobroj partiji, a ja sam zadovoljan jer sam se dokazao Daliću“

Rebić: “Perišić mi je čestitao na dobroj partiji, a ja sam zadovoljan jer sam se dokazao Daliću“

Krilni napadač osvrnuo se na nastup protiv Meksika.

Foto: Bild.de

Krilni napadač hrvatske nogometne reprezentacije, Ante Rebić, odlično igra u Eintrachtu, a u utakmici protiv Meksika prvi je put za Vatrene zaigrao od prve minute i oduševio te svima dao do znanja da u njemu ima dovoljno kvalitete za ozbiljniju minutažu na Svjetskom prvenstvu.

A po povratku u Frankfurt za Goal je iznio svoja razmišljanja o reprezentaciji i očekivanjima u Rusiji:

“Ovaj nastup nije bio ništa posebniji od prijašnjih za reprezentaciju, osim što sam zaigrao od prve minute. Samim time bilo mi je puno lakše jer je jednostavnije od prve minute biti na terenu. Mislim da smo protiv Meksika napravili dobar posao i pobijedili ga, iako protiv njih nemamo dobrih iskustava“, započeo je Ante.

“Momčad je bila kompaktna, disali smo kao jedno i bili agresivni. Svojom predstavom sam zadovoljan, iako je moglo i bolje. Nedostajao mi je gol ili asistencija, no po pitanju volje i angažmana bio sam pravi. Najbitnije je da sam izborniku dokazao da može računati na mene“, nastavio je.

Ispričao je i zanimljivu situaciju s Ivanom Perišićem:

“Perišić i Kalinić su mi čestitali na odličnoj partiji. Naravno da Ivan nije ljut zbog mene jer i on želi da Hrvatska bude što bolja, s njim ili bez njega. Svi smo mi maksimalno podređeni uspjehu na Mundijalu, a Perišić mi je kao pravi prijatelj poručio da nastavim gaziti i dalje“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.