Regionalna liga: Primorje i Jug podijelili bodove uz promociju programa I ti to možeš!

Regionalna liga: Primorje i Jug podijelili bodove uz promociju programa I ti to možeš!

Primorje i Jug podijelili su bodove u susretu Triglav Regionalne vaterpolske lige održanom na bazenima Kantrida u Rijeci.

U 20. kolu Triglav regionalne vaterpolske lige popularni su vaterpolski El Classico odigrali Primorje i Jug, a ogled je miroljubivo završio podjelom bodova (6:6).

No, valja prije svega istaknuti plemenitu gestu koju su oba kluba iskazala prigodom predstavljanja momčadi na bazenu Kantrida – kapetani riječkog i dubrovačkog kluba nosili su, naime, prigodne majice programa Udruge za promicanje hrvatskoga sporta Hrvatska reprezentacija ‘I Ti to možeš’, kojim se želi podići svijest o važnosti bavljenja sportom djece i mladih, a osobito djece i mladih s invaliditetom te posredno ukazati na važnost sporta općenito za djecu, pretilu djecu i mlade s kroničnim bolestima.

Momčadi Primorja i Juga ravnopravno su se raspodijelile tokom utakmice te su tako domaćinima pripale prva i treća četvrtina, dok su Kobečškovi puleni bolji bili u drugoj i četvrtoj četvrtini. Podjela bodova više je pogodovala Jugu koji i dalje predvodi prvenstvenu kolonu s 32 boda, a slijede ih njihovi današnji suparnici (29) te Radnički s 18 poena.

Petar Muslim bio je, s dva gola, najefikasniji u redovima Primorjaša, dok je Jug predvodio Nikola Janović (tri pogotka).

Triglav regionalna vaterpolska liga:
Primorje – Jug: 6-6 (2:1, 0:1, 3v1, 1:3).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.