“Regionalno prvenstvo Hrvatske je bio jako dobar trening!”

“Regionalno prvenstvo Hrvatske je bio jako dobar trening!”

Mario Todorović je nastup na Regionalnom prvenstvu Hrvatske odradio s tri prva mjesta, jednim drugim i jednim trećim mjestom.

Mario Todorović/Foto: PR

“Bitno mi je da potvrdim normu za Europsko prvenstvo, a uz to je cilj da isplivam A normu koja vodi na Olimpijske igre u Rio “, rekao je Mario prije nastupa što se nakraju i dogodilo.

Prvo mjesto osvojio je u disciplinama 100m slobodno s vremenom 51.91, 100m leptir isplivao je za 55.50, dok je na 50m leptir slavio s rezultatom 24.91. Drugo mjesto osvojio je u disciplini 50m slobodno sa vremenom 23.54, dok je treće mjesto osvojio u disciplini 50m leđno sa vremenom 27.75.

“Regionalno prvenstvo Hrvatske je bilo jako dobar trening. Bili smo fokusirani više na tehniku nego na rezultat. Ovo je bila dobra provjera za Državno prvenstvo Hrvatske gdje očekujem još bolji nastup”, izjavio je Mario

Do kraja veljače Mario Todorović će nastupit  na još dva natjecanja, na HPS Grand prix Victoria mitingu  koji će se održati 13. i 14. veljače u Rijeci te na Državnom prvenstvu Hrvatske u Splitu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.