Reji ponuđeni novi uvjeti, konačna odluka u ponedjeljak

Reji ponuđeni novi uvjeti, konačna odluka u ponedjeljak

HNK Hajduk sve je bliže dogovoru s novim/starim trenerom Edoardom Rejom...

Edoardo Reja/Foto: commons.wikimedia.org - Biser Todorov

Menadžer Edoarda Reje Marko Naletilić potvrdio je kako je dogovor Hajduka s talijanskim trenerom, nakon povećanja prvotne (financijske) ponude sada ipak mnogo bliži konačnoj konkretizaciji.

U izjavi Slobodnoj Dalmaciji Naletilić je kazao da ponuda sada napokon ulazi u ‘Rejine okvire’, a budući da je eventualni novi/stari strateg Hajduka rekao kako je zainteresiran za preuzimanje majstora s mora, može se očekivati kako će do finalizacije dogovora doći vrlo skoro.

“Napokon su ponuđeni korektni i konkretni financijski uvjeti. Hajduk je zaista pokazao ogromnu želju za dovođenjem Edoarda, a treneru su ponuđene velike ovlasti, uključujući i rad s mladima”, rekao je poznati hrvatski nogometni menadžer, dodavši kako bi rezultat pregovora trebao biti poznat u ponedjeljak.

Nakon sastanka koji su čelnici Hajduka u Opatiji održali s Rejom, šanse za njegov povratak na Poljud bile su pola-pola. “Neću govoriti o postocima, ali šanse su sada mnogo veće i realnije. Reju, uostalom, srce vuče prema Hajduku”, konstatirao je Naletilić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.