Renato Sulić o nastupu za Mađarsku: Gluposti…

Renato Sulić o nastupu za Mađarsku: Gluposti…

Slovenbski probni balon pukao je već pri polijetanju.

Renato Sulić/Foto: Gettyimages

Malo se ljudi nije sjetilo Renata Sulića gledajući EP u rukometu koje je završilo prije nekoliko tjedana. Međutim, činilo se kao da ga se još netko sjetio sa suzom u oku te putovnicom u ruci – Mađarska. Pa pobogu zašto Mađarska? E, tu stvari postaju ipak malo jasnije. Sulić je većinu svoje karijere proveo u tamošnjem gigantu Veszpremu u kojem mu je bila i uručena mađarska putovnica prije pet godina. No, zašto su ga se sada sjetili kada je naš as pred krajem karijere? Tu stvari postaju još jednostavnije. Razlog je što će Mađarska za prolaz na SP morati u play-offu pobijediti moćnu Sloveniju te će joj za taj sraz biti potrebno sve što može sakupiti. Tu u priču ulazi Renato Sulić, moćni pivot koji bi sigurno bio od velike pomoći izborniku Ljubi Vranješu.

Samo je problem što je to izmišljotina prema riječima našeg reprezentativca koji je uz pomoć prijatelja Momira Ilića jednostavnim riječima otpuhao mogućnost nastupa za Mađarsku:

“Lupaju gluposti. Slovenci su pustili tu priču.”

Međutim, vranješu sigurno nije to teško palo s obzirom da je on odavno započeo pomlađivanje svoje reprezentacije koja će bez svojih najiskusnijih aduta tražiti tako prolaz na SP.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.