Renato Sulić se vraća u reprezentaciju?

Renato Sulić se vraća u reprezentaciju?

Renato Sulić otkrio je kako bi se ipak mogao vratiti u reprezentaciju nakon što je s klupe otišao Slavko Goluža...

Renato Sulić/Foto: commons.wikimedia.org

Premda je prije nešto više od mjesec dana u medije plasirao izjavu kako je ‘reprezentacija za njega gotova priča’, čini se kako je Renato Sulić spreman ponovno razmotriti nastupanje pod hrvatskim stijegom nakon što je Slavka Golužu na izborničkoj klupi zamijenio Željko Babić.

“Svjestan sam da već imam koju godinu, no drži me i gura naprijed poseban osobni motiv. Odlično se osjećam i sve dok budem mogao igrati na ovoj razini, to ću i činiti”, kazao je Sulić za SN.

Sulić trenutačno nastupa za mađarski Veszprem, na leđima mu je 25 godina, a s kaubojima je osvojio zlata na SP-u u Portugalu 2003, Mediteranskim igrama u Tunisu 2001. te srebro na EP-u u Norveškoj 2008. godine.

“Odlično je što je došlo do promjena u reprezentaciji – to je bilo nužno. Vraćaju se Balić, Metličić, došao je Babić, sve je novo. Znam kako Babić radi i trenira, ozbiljan je i čitava je stvar krenula prema naprijed. Sigurno je da će se igrati modernije, bit će dosta toga svježega. Razgovarao sam s ljudima koji su sada odgovorni u reprezentaciji, odvagnut ću i potom donijeti konačnu odluku. Nisam više mlad, obitelj i djeca me trebaju, no obećajem da ću dobro razmisliti”, otkrio je hrvatski pivot.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.