Reprezentacija hrvatskih svećenika viceprvak Europe u malom nogometu!

Reprezentacija hrvatskih svećenika viceprvak Europe u malom nogometu!

Hrvatska je u finalu tijesno poražena od Poljske (1:2), dok je u polufinalu bila uspješnija od Portugala nakon šesteraca 3:0 (0:0)

Reprezentacija hrvatskih svećenika

Reprezentacija hrvatskih svećenika osvojila je odlično drugo mjesto na osmom Europskom prvenstvu svećenika u malom nogometu održanom u Lidi u Bjelorusiji, od 24. do 28. veljače. Hrvatska je u finalu tijesno poražena od Poljske  (1:2). Zaključak natjecateljskog dijela izrekao je nakon proglašenja pobjednika jedan portugalski svećenik kada je apostrofirao onu poznatu Linekerovu izreku da je nogomet igra između dva gola u kojoj pobjeđuju Poljaci.

Poljaci su u polufinali nadigrali domaćina Bjelorusiju (5:0), dok je Hrvatska pobijedila Portugal nakon boljeg izvođenja šesteraca (0:0, 3:0). U utakmici za 3. mjesto Portugal je nadvisio Bjelorusiju (4-0). Svećenici iz Bosne i Hercegovine zauzeli su 5. mjesto. Na prvenstvu je nastupilo 13 reprezentacija.

Za Hrvatsku su nastupili svećenici: Marinko Jelečević, Ivica Mađer, Josip Starčević, Josip Horvat, Tomislav Karavidović, Josip Matas, Domagoj Matošević, Alojz Ćubelić, Kristijan Stojko, Josip Blažon, Davor Tomić i Dražen Dukić. Reprezentaciju su vodili Krešimir Žinić i Darko Banfić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.