Ribéry nakon ozljede koja ga je udaljila od SP-a: Osjećam se kao da mi je netko iščupao srce

Ribéry nakon ozljede koja ga je udaljila od SP-a: Osjećam se kao da mi je netko iščupao srce

Nadao sam se da ću se oporaviti već za prijateljsku utakmicu protiv Jamajke, ali na posljednjem treningu se opet pojavila bol - izjavio je najskuplji francuski nogometaš

Franck Ribery/Getty Images

Franck Ribéry teško je prihvatio činjenicu da neće moći nastupiti za Francusku na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Veznjak Bayerna propustit će turnir u Brazilu zbog ozljede leđa. U razgovoru za službenu stranicu Francuskog nogometnog saveza otkrio je kako se osjećao kada su mu liječnici priopćili nalaze magnetske rezonance.

– Bilo je kao da mi je netko iščupao srce. Nadao sam se da ću biti spreman već za prijateljsku utakmicu protiv Jamajke u nedjelju, ali na posljednjem treningu me ponovno zaboljelo i predosjetio sam da će ishod biti loš. Liječnici su pokušali sve što su mogli i hvala im na tome, ali jednostavno mi nije bilo suđeno – rekao je Ribéry.

Deschamps je umjesto njega i Clémenta Greniera, koji je također otpao zbog ozljede, pozvao dvojicu 24-godišnjaka, Morgana Schneiderlina (Southampton) i Rémyja Cabellu (Montpellier).

Francuska će na SP-u igrati u skupini E s Hondurasom (15. lipnja), Švicarskom (20. lipnja) i Ekvadorom (25. lipnja).

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.