Autotrans postaje službeni prijevoznik hrvatske nogometne reprezentacije

Autotrans postaje službeni prijevoznik hrvatske nogometne reprezentacije

Autobus marke Neoplan Starliner visoke je turističke klase i u potpunosti odgovara zahtjevnom tržištu

Hrvatska nogometna reprezentacija/Getty Images

Autotrans d.o.o. Rijeka postat će službeni prijevoznik i sponzor hrvatske nogometne reprezentacije.  Autotrans je prevozio i sponzorirao brojne sportske klubove na području Rijeke, Primorsko-goranske županije i cijele Hrvatske. Vrijedi spomenuti da se i danas u okviru Autotrans grupe prevozi više od stotinu sportskih klubova i saveza, poput  HNK Rijeka i Hrvatskog košarkaškog saveza.

U subotu 15. ožujka u Rijeci u 12 sati Autotrans će potpisati ugovor o poslovnoj suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom, kojim se utvrđuju uvjeti prijevoza  i sponzorstvo A reprezentacije kao i svih  ostalih skupina uključenih u HNS,  a to su mlađe momčadi  (U-21, U-19 i U-17) kao i ženska A reprezentacija i mlađe skupine (U-19 i U-17), te futsal reprezentacija Hrvatske.

Ugovor će potpisti Zvonko Krmpotić, predsjednik Uprave Autotransa i Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Tom prigodom održat će se i prezentacija Autotransova novonabavljenog autobusa, koji je namijenjen prijevozu reprezentacije Hrvatske na Trgu 111. brigade HV-a  u Rijeci.

Autobus marke Neoplan Starliner, kojim će se prevoziti nogometna reprezentacija Hrvatske, visoke je turističke klase i svojom opremom, dizajnom i kvalitetama u potpunosti odgovara zahtjevnom tržištu, kako u domaćem tako i inozemnom prijevozu. Treba istaknuti da je oslikan u bojama hrvatske nogometne reprezentacije te će je uz još nekoliko Autotransovih autobusa „u kockicama“  promovirati  diljem i izvan granica Hrvatske.

autotrans

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.