Rijeka dovela bivšeg mladog reprezentativca Hrvatske

Rijeka dovela bivšeg mladog reprezentativca Hrvatske

Foto: Alchetron

Na Rujevici je u tijeku izrazito buran prijelazni rok, budući da se jako puno klubova raspituje za igrače aktualnog hrvatskog prvaka. Najbliži odlasku su Josip Elez, Franko Andrijašević i Filip Bradarić, a u sljedećih nekoliko dana čelnici riječkog prvoligaša su najavili kako se mogu očekivati prve prinove na Rujevici.

Prema najnovijim informacijama prvo riječko pojačanje će biti Tomislav Gomelt, dosadašnji igrač talijanskog Barija koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u rumunjskom Cluju. Radi se o 22-godišnjem veznom igraču stoga ga se može protumačiti kao izravnu zamjenu za Filipa Bradarića koji je jako blizu odlaska u redove Bologne. Gomelt je također i bivši mladi hrvatski reprezentativac rođen u Sisku, a preko Segeste i HAŠK-a je s 18 godina završio u velikom Tottenhamu. Iz Tottenhama je odlazio na posudbu u Antwerpen, a nakon toga je potpisao za Bari.

Nije otkriveno dolazi li u Rijeku kao slobodan igrač, budući da ima još jednu godinu ugovora s talijanskim drugoligašem. Predstavljanje igrača bi se moglo dogoditi do kraja tjedna, a za očekivati je kako će se do tada znati i više o drugim dolascima, ali i očekivanim odlascima igrača iz Rijeke.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.