Bomba s Rujevice! Rijeka dovodi veliko pojačanje iz Njemačke

Bomba s Rujevice! Rijeka dovodi veliko pojačanje iz Njemačke

Kreilach se željan promjena vraća Rijeci u kojoj je proveo pet godina prije no što 2013. godine odlazi u Berlin.

U HNK Rijeci odlučili su nakon serije loših rezultata i neuvjerljivih prvenstvenih nastupa nešto mijenjati, jednostavno vratiti na pobjedničke staze. A to će biti teško izvedivo u trenucima rezultatske krize. Dobra je vijest da se Riječanima iz njemačkog drugoligaša Union Berlina vraća miljenik navijača, 28-godišnji vezni igrač Damir Kreilach koji je nezadovoljan statusom u tom njemačkom klubu i željan je promjene.

U posljednjim prvenstvenim utakmicama Riječani su pokazali mnoge slabosti. Jednostavno nema volje niti ambicije kod igrača, a kada je tako, promašuju se i stopostotne prilike, jednostavno nizu neuvjerljivih predstava potrebno je stati na kraj. Krivi su podjednako i igrači i struka, nitko ne smije biti pošteđen kritika.

Rijeka prodaje najvrijednije igrače, Vešovića i Gavranovića, što ne bi trebao biti problem u slučaju ako se umjesto njih dovedu jednako kvalitetne zamjene na tim pozicijama.

Klupska struka je reagirala, nadamo se ne prekasno, jer Dinamo je već u velikoj bodovnoj prednosti a i Osijek i Hajduk na ljestvici su ispred riječkog prvoligaša.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.