Rijeka odbacuje bivšeg najboljeg igrača lige

Rijeka odbacuje bivšeg najboljeg igrača lige

Foto: NK Rijeka

Pisali smo kako se Marin Tomasov vraća na Rujevicu nakon što mu završi posudba u Al Nasru, no čini se kako se Zadranin neće dugo zadržati u riječkom klubu. Naime, prema najnovijim vijestima povratak Tomasova nije previše uzbudio riječku struku, te će igrač otići na novu posudbu, budući da se ne uklapa u viziju trenera Matjaža Keka.

Podsjetimo Tomasov je za 800 tisuća eura, kao najbolji igrač lige, napustio Rijeku na početku prošle sezone te otišao u Saudijsku Arabiju kao velika želja Zorana Mamića, trenera Al Nasra. Klub iz Arabije je mogao otkupiti Tomasova za dodatna 2 milijuna eura, no odlaskom Mamića iz saudijskog kluba, Tomasov je pao u drugi plan, te je izrazio povratak u Hrvatsku.

29-godišnji krilni igrač koji je jednom nastupio za reprezentaciju Hrvatske će se tako otisnuti na novu posudbu, a s Rijekom ima važeći ugovor do ljeta 2018. godine, stoga se čini kako će se nekadašnji najbolji igrač Rijeke oprostiti od Rujevice bez velike pompe, te će nakon odrađene posudbe ove sezone biti slobodan potražiti novi klub.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.