Rijeka potpisala sa Šantekom i Čelikovićem profesionalne ugovore

Rijeka potpisala sa Šantekom i Čelikovićem profesionalne ugovore

Hrvatski nogometni prvak i pobjednik kupa HNK Rijeka na službenoj je stranici objavila da su profesionalni ugovor potpisali juniori Matej Šantek i Jasmin Čeliković. Šantek je ugovor potpisao na tri godine uz mogućnost produljenja, dok je Čeliković potpisao na četiri.

Na predstavljanju je bio obavljenim poslom zadovoljan i sportski direktor HNK Rijeke, Srećko Juričić: “Vrlo sam zadovoljan da smo zaključili ugovore s ova dva mlada i talentirana igrača za koje smo procijenili da bi mogli u dogledno vrijeme konkurirati za prvi sastav. Vjerujem da će oni dokazati svoju vrijednost sljedećih godina.”

17-godišnji veznjak Matej Šantek u sezoni zabio je šest pogodaka i vjeruje kako je danas učinio veliku stvar: “Zahvalio bih se svim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, ali i svojim trenerima i suigračima jer je ovo i njihov uspjeh. Stvarno je lijepo ostvariti ono za što sam sve ove godine radio i odricao se. Sada počinje profesionalni nogomet i to je jedna nova stranica u životu. Ovo je velika stvar i veliki motiv za daljnji rad i napredak.”

Jasmin Čeliković, također mlada nada Riječana, proglašen je najboljim igračem Kvarnerske rivijere, izjavio kako će i dalje davati svoj maksimum: “Prije svega bih se zahvalio stručnom stožeru i svima koji su me podupirali na mom trnovitom putu. Svima koji su vjerovali u mene i koji mi nisu dali da se okrećem prema nazad već samo gledam prema naprijed. Čast mi je potpisati ovaj ugovor tim više što smo prvi koji su potpisali za aktualnog prvaka Hrvatske. Trudit ću se uvijek dati svoj maksimum, kako bi se reklo, ne sto nego i dvjesto posto od sebe na svakom treningu i svakoj utakmici ako mi se ukaže prilika.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.