Rijeka: “Ždrijeb nas je nagradio vjerojatno najtežim parom”

Rijeka: “Ždrijeb nas je nagradio vjerojatno najtežim parom”

Sportski direktor Rijeke istaknuo je kako su bijeli ponovno suočeni s teškim europskim startom...

Foto: nk-rijeka.hr

HNK Rijeka, aktualni viceprvak Hrvatske, kao napeta puška čeka prvi europski ispit u novoj sezoni koji će se odigrati 16. srpnja na Kantridi.

Bijeli će se u 2. pretkolu Europske lige sučeliti pobjedniku okršaja makedonske Škendije i škotskog Aberdeena, a na Kantridi takvim ždrijebom – ističu – nisu baš zadovoljni, budući da se na neki način ponovila prošlogodišnja situacija (Fenerbahče).

“Ždrijeb nas je, kao i prošle godine, nagradio možda i najtežim parom. Škendija je vrlo ozbiljan protivnik, dobri su u svojoj ligi, uvijek u vrhu, a tamo igra i naš napadač Bojan Vručina”, prokomentirao je sportski direktor Rijeke Ivan Mance.

“Na Aberdeen je suvišno i trošiti riječi – radi se o škotskom velikanu koji je apsolutno najveći klub poslije Rangersa i Celtica, a osvajao je i europska natjecanja. Zaista su institucija škotskog nogometa, no pričekat ćemo i vidjeti tko će se kvalitetnije pripremiti i na kraju izaći kao pobjednik. Sigurno je da nas čeka ozbiljan, zaista ozbiljan posao”, zaključio je bivši vratar.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.