Riješena enigma: Felipe Perrone i sljedeće dvije godine jugaš

Riješena enigma: Felipe Perrone i sljedeće dvije godine jugaš

"Presretan sam što ću još dvije sezone provesti u fantastičnom gradu i klubu i s mojim suigračima koji su prije svega vrhunski ljudi. Nakon protekle sezone koja je bila kao iz snova, bit će puno teže braniti sve te trofeje, ali mi smo pokazali da igrajući kao momčad možemo napraviti velike stvari. Pogotovo iz razloga što smo gotovo svi ostali na okupu što me čini dodatno sretnim", rekao je po mnogima najbolji igrač svijeta

Foto: esporteinterativo.com

Njegovim ostankom riješena ja najveća  enigma koja je mučila pristalice najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Odmah po dolasku ‘vaterpolskog Messija’ u Dubrovnik, u rujnu prošle godine, kliknula je ljubav između kluba, suigrača, Grada i ovog po svemu posebnog Brazilca. To se uskoro vidjelo i na njegovim igrama i rezultatima kluba jer je već u prosincu u Dubrovnik nakon dvije sezone stigao prvi pokal i to onaj namjenjen osvajaču domaćeg Kupa, a Perrone je ponio titulu najkorisnijeg igrača.

Nakon što je radi hitnog medicinskog zahvata bio prisiljen preskočiti završni turnir Regionalne lige, vratio se još jači i poveo suigrače u osvajanje Prvenstva Hrvatske, a potom kao kruna sezone stigao je i naslov Europskog prvaka s budimpeštanskog Margitszigeta s Perroneom kao najboljim igračem završnog turnira. Svoj je prvi intervju odmah po zavšetku finalne utakmice završio riječima: ‘Ostajem i dogodine.’

Bilo je to znakovito iako je ‘na stolu’ bila ponuda Pro Recca s najvećim iznosom koji se danas u svijetu vaterpola može dobiti. Felipe je na to reagirao na sebi svojstven način: ‘Neke se stvari u životu ne mogu kupiti novcem’.

Jugova Uprava na čelu s Lukšom Jakobušićem, dogovorila je ostanak Perronea u gradu vaterpola još 2 godine na zadovoljstvo svih jugaša, zadržavajući najuspješniju momčad u povijesti na okupu.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.