Rio Ferdinand vjeruje u Slavena Bilića

Rio Ferdinand vjeruje u Slavena Bilića

Bivši engleski reprezentativac Rio Ferdinand pohvalio je odabir Slavena Bilića za trenera njegovog nekadašnjeg kluba West Hama.

Rio Ferdinand/Getty Images

Dolazak Slavena Bilića na klupu West Hama zaokupio je pozornost engleske nogometne javnosti. Iako se među navijačima West Hama može naći velik broj skeptika, igrači i treneri daju Biliću punu podršku. Nakon Harryja Redknappa i Dembe Ba, povjerenje u Bilića iskazao je i bivši engleski reprezentativac i nekadašnji igrač West Hama Rio Ferdinand.

“On je stvarno dobar dečko, kasnije smo se susretali preko nekih zajedničkih prijatelja. Mislim da ima svijetlu budućnost u West Hamu i da je to dobro mjesto za njega. On je veliki profesionalac, to će donijeti klubu i brzo staviti pečat na momčad. Mislim da će West Hamovi navijači vidjeti puno toga dobroga s Bilićem na klupi”, izjavio je Ferdinand, koji je s Bilićem kratko vrijeme dijelio svlačionicu West Hama.

Naime, Bilić je proveo odličnu sezonu 1996/1997. u dresu čekićara, nakon koje je prodan u Everton, dok je iste sezone 17-godišnji Ferdinand priključen prvoj momčadi kao jedan od najvećih talenata juniorskog sastava kluba iz istočnog Londona.

Iako su dijelom iste momčadi bili samo kratko vrijeme, budući da je Ferdinand ubrzo poslan na posudbu u Bournemouth, proslavljeni engleski stoper navodi Bilića kao jednog od svojih uzora, to jest kao jednog od onih braniča kakav je i sam htio biti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.