Robert Kišerlovski za portal HR: Giro d’ Italia i ove godine je opet u prvom planu

Robert Kišerlovski za portal HR: Giro d’ Italia i ove godine je opet u prvom planu

- Tirreno-Adriatico će biti jača utrka od Pariz - Nica. Dobro sam se spremio, nadam se plasmanu u prvih deset, rekao je Kišerlovski

Robert Kišerlovski

Najbolji hrvatski biciklist Robert Kišerlovski, član momčadi Trek, nadolazeću sezonu otvorit će utrkom Tirreno-Adriatico koja se vozi od 12. do 18. ožujka, a biciklisti će prijeći nešto više od tisuću kilometara. Ovo je sve uvod za nadolazaće izazove. Robert je trebao nastupiti na utrci Pariz-Nica, ali je na kraju odustao.

– Namjeravao sam nastupiti na Pariz – Nica, ali staza ove godine nije previše zahtjevna. Tirreno-Adriatico će biti jača utrka, koliko sam vidio svi najjači biciklisti će nastupiti. Prvi sam vozač za ovu utrku. Dobro sam se spremio, nema ozljeda, nadam se plasmanu u prvih deset, ako sve bude u redu, rekao je Robert Kišerlovski.

I ove sezone cilj je samo jedan. Sve je podređeno nastupu na utrci Giru d’ Italia gdje će Kišerlovski imati ulogu prvog vozača. Robert nikada nije krio da mu je to najdraža utrka u kalendaru.

– I ove godine Giro je opet u prvom planu. Bit ću prvi vozač, najbitnije je da dođem spreman, pa ćemo vidjeti, rekao je Kišerlovski kojem su dosad najveći problem predstavljali kronometri.

–  Vidim veliki napredak u tom planu, barem na treningu, ali tek će utrke pokazati koliko sam napredovao. Dobro mi je u Treku. Ugovor mi ističe na kraju sezone, ali nadam se da ćemo se dogovoriti i nastaviti suradnju, zaključio je Robert Kišerlovki.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.