Robert Kišerlovski zbog želučane viroze propušta utrku u Poljskoj

Robert Kišerlovski zbog želučane viroze propušta utrku u Poljskoj

- Ulovila me želučana viroza, grčevi u trbuhu. Bio sam na pregledima sve je u redu, morao sam pauzirati nekoliko dana. Vratio sam se već treningu, kaže Kišerlovski

Robert KIšerlovski

Robert Kišerlovski propustit će utrku u Poljskoj koja je počela zbog želučane viroze koja je hrvatskog biciklista vezala uz krevet nekoliko dana. Na službenoj stranici momčadi Trek Racing za koju Robert nastupa direktor Adriano Baffi potvrdio je da momčad neće imati zamjenu za hrvatskog biciklista na utrci u Poljskoj.

– Ulovila me želučana viroza, grčevi u trbuhu. Bio sam na pregledima sve je u redu, morao sam pauzirati nekoliko dana. Vratio sam se već treningu, ubrzo ću biti na potrebnoj razini, rekao je Robert Kišerlovski koji je u neku ruku imao sreće što će propustiti utrku u Poljskoj. Naime, prvog dana u nedjelju na kraju etape bicikliste je ulovila jaka kiša, uslijedio je veliki broj padova.

– Nisam na kraju mogao ni gledati. Uvjeti su bili jako teški, u gradovima je još teže voziti jer kiša podigne ulje s ceste, rekao je Kišerlovski kojem je ovo trebala biti posljednja priprema za Vueltu koja počinje 23. kolovoza.

– Vidjet ću još, možda odradim neku utrku, ako ništa idem direktno na Vueltu. Nije baš najbolje da me uhvatilo u pripremama za Vueltu, ali bit ću spreman, zaključio je Robert Kišerlovski.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.