Robert Prosinečki više nije izbornik Azerbajdžana!

Robert Prosinečki više nije izbornik Azerbajdžana!

Legendarni Robert Prosinečki nije produžio ugovor s azerbajdžanskim nogometnim savezom koji mi je trajao do prosinca ove godine.

foto: https://report.az/

Bivši hrvatski reprezentativac i trener Robert Prosinečki napustio je klupu Azerbajdžana nakon tri godine.

Robert Prosinečki i Rovnag Abdullayev, predsjednik azerbajdžanskog nogometnog saveza, održali su sastanak gdje je odlučeno da Žuti neće produljiti ugovor koji mu istječe u prosincu ove godine.

“Predsjednik saveza Abdullayev i Prosinečki razgovarali su o aktualnoj situaciji i budućnosti azerbajdžanskog nogometa. Vidjeli smo da Prosinečki nije spreman produžiti ugovor, a i mi smo razmišljali na isti način. On ima neke druge ponude, a imao ih je i dok je vodio našu reprezentaciju. On je dobar čovjek i iskusan stručnjak i mislim da neće imati problema u nalaženju novog angažmana”, izjavio je tajnik saveza Elkhan Mammadov.

Otprije je poznat interes Slovenije, Bosne i Hercegovine te nekoliko turskih klubova za angažmanom Prosinečkog.

Žuti je trenersku karijeru započeo kao pomoćnik Slavenu Biliću na klupi hrvatske nogometne reprezentacije (2006-2010). Nakon toga vodio je dvije sezone Crvenu Zvezdu te turski Kayserispor jednu sezonu da bi u prosincu 2014. godine postao izbornikom Azerbajdžana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.